Over mij en diensten

Gevestigde Meubelmaker Paul Ackermans in Groningen

Meubelmaker Paul. Toegankelijke meubels voor iedereen.

 Meubelmaker Paul helpt iedereen met een meubeloplossing. Tot op de millimeter nauwkeurig. Solide en van hoge kwaliteit. Er wordt een verscheidenheid aan massief hout gebruikt, maar ook plaatwerk, roestvrij staal of natuursteen zijn verkrijgbaar. We kunnen bijna elke wens detailleren.

Ik sta voor duurzaamheid

Bij de massief hout leverancier staat verantwoord beheer van de bossen waar het hout wordt gekapt centraal. Door volwassen bomen te kappen, hebben de jonge bomen eromheen een betere kans om te groeien.

 Wanneer het hout geleverd wordt, blijft het hout eerst enkele dagen in de molen om te acclimatiseren voordat de verwerking begint. Dit om de invloed van hout tijdens de verwerking te beperken.

 Zo wordt het hout na acclimatisatie zorgvuldig geselecteerd en gemonteerd in het aanrechtblad. Na verdere verwerking worden de armaturen gemonteerd en afgewerkt. Ook de afwerking van het meubel kan naar wens van de klant worden toegevoegd. Diverse opties zijn o.a. lak, beits, olie of spuitverf.

Over Paul (mij)

 Meubelmaker Paul is een jong bedrijf opgericht in juni 2009. Na het behalen van mijn diploma “Coöperatief leiderschap in de meubelindustrie”, besloot ik, Paul Ackermans mijn eigen bedrijf te starten. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Groningen. Dit is een 10 jarige opleiding met een focus op zowel praktijk als theorie. Sterker nog, we zijn opgeleid als multifunctionele meubelfabrikant.

interior-designer-office-table
interior-designer-bathtub
white-wall

Ik ben gespecialiseerd in de volgende meubels

Tafel

 Op zoek naar een tafel in de eetkamer? Houd je van vierkanten, cirkels of ovalen? Ik zal mijn best doen om uw wens te vervullen.

Keuken

 Keuken op maat geen probleem bij Meubelmakerij Paul. Van plaatmateriaal tot massief hout. Je keuken wordt een echte eyecatcher!

Kasten

 Kasten zijn ontworpen voor elke maat. Van kasten en kleedkamers tot boekenkasten, wandkasten en kantelkasten. In alle kamers van woonkamer tot badkamer. Waar de dakhellingen en -hoeken geen probleem zijn.