Meubels die je op maat kunt laten maken

Wellicht is er niets leuks voor jou op de markt of je hebt zelf wel een heel specifiek idee van wat je zou willen in de woning. Dan heb je altijd nog de optie om zelf iets te laten maken. Er zijn een hoop ontwerpers die je hierbij kunnen helpen. Maar wat zou je kunnen verwachten? Wat is er überhaupt mogelijk?

Wastafels 

Je kunt van alles op maat laten maken, zoals een wastafel met een hoge wastafelkraan. Dit zorgt er weer voor dat de badkamer een andere look heeft. Maar hoe pak je dit precies aan? Allereerst kun je contact zoeken met een meubelmaker en ze kunnen je meteen op weg helpen. Het is belangrijk dat jij duidelijk bent over je wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit allerlei materialen. Denk hierbij aan marmer of keramiek. Deze zijn allebei erg mooi voor een wastafel. Andere extra dingen waar je op zou kunnen letten, zijn opbergruimtes onder de kraan en dus het type kraan. 

Kasten

Ook kasten kun je op maat laten maken en de kledingkasten zijn erg populair. Het kan namelijk zo zijn dat je uiteindelijk meer of juist minder ruimte had dan je dacht en wellicht wil je daar dan iets speciaals voor. Wat een eigen kast zo speciaal kan maken, zijn de dingen die je zou kunnen toevoegen die andere kasten wellicht niet hebben. Zo kan verlichting in de kast een goede optie zijn om alles duidelijk te zien. Of een apart gedeelte voor accessoires. Stropdassen of riemen zijn dingen die je snel kwijt kan raken tussen al het andere. Als je hier een apart plekje voor hebt, zal dit minder snel gebeuren.  

Banken 

Misschien had je het niet verwacht, maar er zijn zelfs experts die compleet nieuwe banken maken voor klanten. Het grootste voordeel is eigenlijk dat je zelf kan bepalen welk type comfort je wilt. In sommige gevallen vinden mensen banken niet lekker zitten en nu ben jij daar dus de baas over. Het kan ook slim zijn om na te denken over de functionaliteit van de bank. Zo kun je het op een manier laten ontwerpen dat deze extra opbergruimtes biedt. Verder zijn uitklapbare delen ook altijd handig om zo een extra slaapplek te creëren (of gewoon om ook je benen hoog te kunnen leggen als je niet dwars op de bank ligt). Welke meubels laat jij op maat maken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *