Kies voor een persoonlijke Henders en Hazel bank

Een Henders en Hazel bank kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt en zoals hij bij jouw levensstijl past. Het doel van het merk is dat hij je interieur ondersteunt op alle mogelijke bieden, zowel comfort als interieur. Elk jaar brengt het merk een nieuwe collectie uit, waarbij zij zich richten op de verschillende woonstijlen. Een mooie bijkomstigheid is dat elk product afgegeven wordt met een kwaliteitspaspoort. Omdat jij jouw bank zelf kan samenstellen, denk aan afwerking, onderstel, motief én stof is elk meubelstuk uniek.

Zo ontstond de Henders en Hazel bank

Ongeveer 17 jaar geleden begon Henders en Hazel met de productie van meubelstukken onder het motto “bijzonder in wonen”. Met zo’n 300 verkooppunten in Europa, waarvan 52 in Nederland, zijn zij uitgegroeid tot een bekendheid. Elke collectie is uniek en eigentijds. De woonstijlen waaruit je kunt kiezen zijn industrieel, modern, landelijk en natuurlijk. Met de mogelijkheden om aanvullende uitvoeringen, opties en kleuren toe te voegen heb je altijd een stijl die bij jou past.

De ontwerpers reizen vanuit hun passie de hele wereld over op zoek naar inspiratie vanuit alle hoeken. De inspiratie verwerken zij en brengen zij terug in hun nieuwe collectie. Elk ontwerp, ongeacht de stijl, wordt gezien als eigentijds en warm waarbij zowel het comfort als de ergonomie niet worden vergeten. Tot slot wordt elk product afgeleverd met een eigen kwaliteitspaspoort inclusief gebruiksaanwijzing. Zo kun je jouw product optimaal gebruiken en tegelijkertijd goed onderhouden.

Combineer comfort met jouw interieurstijl

Je kunt meer dan alleen een Henders en Hazel bank aanschaffen. Er zijn namelijk ook eetkamerstoelen, fauteuils en sofa’s in de collectie opgenomen, maar ook open boekenkasten en vitrinekasten zijn niet uitgesloten. Zo kun je jouw interieur met Henders en Hazel inrichten met meerdere meubels uit één collectie of juist uit verschillende collecties om het af te maken. Door meubelstukken van een ontwerper te combineren zorg je voor een eigentijds design in je kamer. Omdat je bij dit merk veel zelf kunt bepalen, denk aan het type stof, de kleuren, de opstelling van de zitgedeeltes, maar ook de afwerking en het onderstel, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Als je toch bezig bent je interieur in te richten met Henders en Hazel dan kun je ook jouw opbergruimtes meenemen in de styling van de rest. Denk aan tv-meubelen, dressoirs of opbergkasten. Het gebruiken van zoveel mogelijk opbergmogelijkheden geeft een ruimtelijk en schoner gevoel in je huis. Als je daar een bank aan toevoegt of andere zitmeubels, mogelijk zelfs met een USB-aansluiting in de armleuning, heb je perfectie in handen.

Een Henders en Hazel bank creëert met de andere (zit)meubelen een perfecte toevoeging op jouw interieur. Er is een ruime keuzes op basis van de verschillende collecties en woonstijlen. De combinatie van jouw meubels zal je nergens anders terugvinden en met het kwaliteitspaspoort gaat je product jarenlang mee waardoor je optimaal kan genieten van je aankoop. Zo combineer je comfort én een uniek design in jouw woonkamer voor een betaalbare prijs. Bekijk ook eens het aanbod van Richmond Interiors bij interesse in nieuw meubilair!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *